Ohlédnutí za Adventními koncerty České televize

Už je to více než měsíc, co jsme byli součástí úžasné akce – Adventních koncertů České televize. A protože celou republiku pokryla opět sněhová nadílka, vrátili jsme se v myšlenkách do prosincových dní, kdy jsme prožívali všechny ty euforické chvíle. Radost, nadšení, že nás Česká televize vybrala jako jednu ze čtyř neziskových organizací, ale také pocit obrovského závazku vůči vám – našim fanouškům a podporovatelům.

Věděli jsme, že do přípravy musíme dát maximum. Dostali jsme od České televize prostor (nejen během samotného koncertu, ale i ve spotech a v mnoha pořadech).

Získali jsme možnost široké veřejnosti představit co nejkomplexněji život našich kluků se svalovou dystrofií.

Chcete si s námi připomenout všechny ty dojemné chvíle?

Vybrali jsme pro vás pár vzpomínek.

Adventní koncert.

Události, komentáře

Rozhovor s naší patronkou Leou Surovcovou.

Rozhovor s Tomášem Klusem.

Děkujeme všem, kteří jste u toho byli s námi. Ať již 18. prosince 2022 přímo ve Strahovském klášteře nebo u televizních obrazovek. A děkujeme všem za příspěvky, které jste poslali našim klukům se svalovou dystrofií.

Pro všechny čtyři organizace (kromě Parent Projectu Česká televize vybrala Denní centrum Žirafa z Karlových Varů, Dům pro Julii z Brna a Centrum pro rodinu a sociální péči z Hodonína) se podařilo vybrat v minulém roce rekordních 21 milionů korun!

I díky vám budou moci naše děti se svalovou dystrofií žít plnohodnotný život. A díky získaným financím budeme moci rozšířit naše terénní služby a pomůžeme rodinám zajistit osobní asistenci.