6. ročník turnaje v integrované boccie - Boccia rozhýbe i dystrofika

Od určitého věku se sice nemůžeme hýbat, ale existuje sport, který dělat můžeme. Je jím integrovaná boccia. Více o této hře naleznete zde.

A protože ve více lidech je vždy větší sranda, pořádáme minimálně jednou za rok až dva pro své členy turnaj. Ten poslední se uskutečnil 11. 5. 2019 a jednalo se již o 6. ročník turnaje v integrované boccie. A protože ještě větší sranda je, když vás podpoří kamarádi, nechyběli ani ti naši z MDA Ride, kteří přijeli i přes nepřízeň počasí do tělocvičny v Nové Pace.

Jednalo se o den plný zábavy, smíchu, ale samozřejmě také napětí a soustředění. Turnaje se zúčastnilo 10 týmů. V dopoledním bloku hrál „každý s každým“. Po obědě probíhaly zápasy formou „pavouka“.

Vítězství nakonec získal tým s názvem TŘI ZOUFALCI, druhé místo si odnesly STRAŠILKY a třetí místo získal DREAM TEAM. Gratulujeme vítězům i všem zúčastněným.

Děkujeme organizátorům, spolku Sportem proti bariérám, z.s. společně s Asociací integrovaných sportů, o.s. za přípravu turnaje. A Konto Bariéry za finanční podporu ve výši 20 000 Kč.