Psycho-rehabilitační pobyt - víkendový pro rodiny s malými dětmi podzim 2023

Předposlední letošní pobyt – Pobyt pro rodiny s malými dětmi do 15 let – se konal od 13. do 15. října 2023 v naší oblíbené Hřebíkárně v Chomutově.

Westernový kvíz, práce s lasem, stezka odvahy, hádanky a hlavolamy… To všechno zažily děti v rámci pobytu, který se zaměřil na to, jak se stát správným šerifem.

Nechyběly samozřejmě ani oblíbené společenské hry, které s sebou vozíme na všechny pobyty. A večer pak patřil Pokémonům.

Během pobytu jsme také oslavili sedmé narozeniny Honzíka.

Na pobytu nechyběla ani psycholožka Simona Dejdarová, která si připravila posezení pro rodiče a asistenty s názvy „No ale kdo bude hlídat děti?“ a „Jak spolu mluvit (i když to zrovna nejde).

Akce se mohla uskutečnit díky profesionalizaci a restrukturalizaci organizačního týmu Parent Project v rámci projektu podpořeného z FM EHP a Norska 2014-2021, z programu Zdraví.  Dále realizaci pobytu podpořili Nadační fond Abakus (program Akcelerátor osamostatňování), společnost Pears Health Cyber s.r.o. z grantu Lékárna.cz,  projekt ČSOB pomáhá regionům. Odborné aktivity byly realizovány díky podpoře MPSV (dotační řízení Rodina). Děkujeme!