Psycho-rehabilitační pobyt - víkendový pro rodiny s malými dětmi březen 2018

O víkendu 23.3. - 25.3 se uskutečnil pobyt v Třemošné pro rodiny s malými dětmi. Tento konkrétní pobyt se v Třemošné v Exodusu konal poprvé.

Děti měly během pobytu nabitý program. V sobotu si mohly vyrobit různá zvířátka, vyráběly kuřátka, zajíčky, nebo například ovečky. Poté pro ně byla připravena muzikoterapie a v pozdějších odpoledních hodinách děti hrály hry v parku.

Během celého pobytu měli rodiče k dispozici k individuálním konzultacím psychoterapeutku Mgr. Simonu Dejdarovou, ergoterapeutku Bc. Patrici Ruskovou, ale také odbornici na domácí péči a organizátorku celého pobytu Mgr. Markétu Vlčkovou. Pro rodiče byla v sobotu k dispozici také Mgr. Anna Jánská, která rodinám radila v otázkách fyzioterapie.

Velkým přínosem byla také sobotní návštěva u jedné z našich rodin, kde měli rodiče možnost podívat se na nejrůznější bezbariérové úpravy domu či automobilu.

V neděli byl pro maminky připraven program ve formě vyrábění z korálků a děti hledaly velikonoční poklad.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří se akce zúčastnili. Rodinám, asistentům, organizátorům, hostům a velké díky patří také jedné z našich rodin, která nás pustila do svého domu k nahlédnutí.

Fotografie k nahlédnutí ZDE.

Pobyt byl realizován za finanční podpory Ministerstva zdravotnictví