Psycho-rehabilitační pobyt - víkendový pro rodiny s dětmi 15+ jaro 2022

Krásný víkend plný pohody jsme strávili na víkendovém psycho-relaxačním pobytu pro rodiny s dětmi 15+ v termínu 22.-24. dubna 2022 v RS Hřebíkárna v Chomutově.

Pro všechny byl připravený pestrý program plný přednášek, výletů, kvízů a her.

V sobotu odpoledne šli rodiče na výlet do okolí Chomutova, prošli se po cyklostezce kolem Zooparku a Kamencového jezera a procházku zakončili pivem a dobrotou v místní restauraci. Kluci s asistenty se mezitím vydali do centra Chomutova na pivo.

Dopoledne byl čas na individuální konzultace, přednášky a debaty napříč nejrůznějšími tématy. Večery se trávily s kvízy, hrami a posezením u sklenky vína…

Některé maminky a někteří tatínkové se nechali hýčkat na masáži od fyzioterapeutky Mgr. Anny Hrbaté, která také dala rodinám užitečné rady, jak rehabilitovat se svými dětmi. A Vlaďka nabídla své pedikérské služby.

Po celý víkend byla rodinám k dispozici sociální pracovnice Bc. Monika Frantlová a psycholožka Mgr. Simona Dejdarová. V sobotu za námi přijela MUDr. Karolína Podolská a fyzioterapeutka Mgr. Anna Hrbatá.

Děkujeme všem zúčastněným rodinám za příjemně strávený pobyt a též organizátorům a asistentům, bez kterých by se pobyt nemohl uskutečnit.

Akce se mohla uskutečnit díky profesionalizaci a restrukturalizaci organizačního týmu Parent Project. Projekt je podpořen z FM EHP a Norska 2014-2021, z programu Zdraví. Děkujeme!
Podpořeno z projektu Pomozte dětem organizovaného Nadací rozvoje občanské společnosti a Českou televizí
Pobyt byl realizován za finanční podpory Ministerstva práce a sociálních věcí.