Psycho-rehabilitační pobyt - víkendový pro rodiny s dětmi 15+ jaro 2021

Po dlouhé době jsme se konečně mohli setkat na víkendovém pobytu v termínu od 28. do 30. května 2021 v rekreačním středisku Hřebíkárna v Chomutově.

O víkendu jsme absolvovali odborné přednášky, kvízy… Ale nejlepší byl samozřejmě společně strávený čas s kamarády a přáteli.

V sobotu maminky využily možnost pedikúry, zatímco klienti s asistentkami vyjeli na procházku do nedalekého volnočasového areálu Domovinka, kde nafotili krásné fotky. Odpoledne všichni vyrazili na procházku Bezručovým údolím až na První mlýn. Po cestě je zastihl krátký, ale vydatný déšť, naštěstí však všichni měli po ruce pláštěnky.

Po 3,5 kilometrech jsme dorazili až do restaurace, kde si holky i kluci dali pivo, teplý čaj nebo kávu. Večer byl ve znamení společenských her a neformálního posezení u piva a dobrot.

Celý víkend byla rodinám k dispozici sociální pracovnice Bc. Monika Frantlová a psycholožka Mgr. Simona Dejdarová, která si pro rodiče i děti připravila několik her a vzdělávacích kvízů. V neděli pak přijela MUDr. Karolína Podolská a fyzioterapeutka Mgr. Anna Hrbatá, která zájemce z řad rodičů namasírovala a poskytla poradenství ohledně rehabilitace.

Děkujeme všem zúčastněným rodinám za příjemně strávený pobyt a též organizátorům a asistentkám, bez kterých by se pobyt nemohl uskutečnit.

 Podpořeno z projektu Pomozte dětem organizovaného Nadací rozvoje občanské společnosti a Českou televizí.

Projekt byl realizován za finanční podpory Ministerstva zdravotnictví, Ministerstva práce a sociálních věcí, Lékárna.cz a Roche