Psycho-rehabilitační pobyt - týdenní "Dámská jízda" 2023

Byl červenec a bylo krásné, teplé, chvílemi až horké léto...

A my se opět po sešli, dámy a jejich děti, abychom společně strávili týden povídáním, hraním, odpočíváním, získáváním nových zkušeností a vědomostí a prostě bytím pospolu.

Pobyt v hotelu Karel IV v Turnově utekl jako voda. Někdo se vykoupal v bazénu, někdo si vyšel do hospůdky a někdo chodil krmit kozičky.
V pondělí za namí přijela naše milá Iva Svobodobá, aby nás nezištně podpořila svými krásnými fotografiemi (děkujeme manželům Svobodovým). Středa patřila gongové terapii a pátek přednášce astrofotografa Petra Horálka.
Účastníci pobytu využívali služeb fyzioterapeutky Aničky, lékařky Karolíny, sociální pracovnice Jany, psycholožky Simony a psychosociální pracovnice Hanky. Milou návštěvou byly také dámy ze Zdravotně sociálních služeb Turnov, které přijaly naše pozvání a nabídku navázání spolupráce.

Pokud nás čtete a na pobytu jste s námi ještě nikdy nebyli, přijeďte se také podívat! Radí vás uvidíme...

Akce se mohla uskutečnit díky profesionalizaci a restrukturalizaci organizačního týmu Parent Project. Projekt je podpořen z FM EHP a Norska 2014-2021, z programu Zdraví.  Odborné aktivity byly realizovány díky podpoře MPSV (dotační řízení Rodina) a díky podpoře Nadačního fondu Abakus (program Akcelerátor osamostatňování). Náklady na zajištění asistence na pobytu podpořila společnost Pears Health Cyber s.r.o. z grantu Lékárna.cz. Děkujeme!