Psycho-rehabilitační pobyt – týdenní "Dámská jízda" 2017

Od soboty 8.7. do soboty 15.7.2017 jsme si užívali na "dámské jízdě" ve Střelských Hošticích. Byli jsme zde poprvé a areál nás velmi mile překvapil. Malí i velcí měli dost prostoru na blbnutí jak venku, tak i uvnitř. Areál se nachází v krásném prostředí. Z jedné strany jsou lesy a z druhé strany řeka Otava, ve které jsme se v teplém počasí koupali.

Navštívili jsme zříceniny hradu Helfenburk a vodní zámek Blatná, kde mají oboru s daňky. Dále jsme navštívili město Písek a krokodýlí ZOO v Protivíně, kde jsme měli možnost vyfotit se s krokodýli.

Klukům dělali společnost asistenti a to po celou dobu pobytu. Hlavně pro maminky to byla velká pomoc, aby si aspoň na chvilku odpočinuly.

Pobyt jsme si mohli užít díky podpoře MDA RIDE. Mnohokrát všem děkujeme. Jak jsme již byli informováni, v květnu jsme vyhráli v rámci akce "Vy rozhodujete, my pomáháme", kterou pořádala společnost Tesco. Soutěžili jsme s projektem "Nechci být sám - psychosociální pobyt". Získali jsme podporu ve výši 30 000,- právě na tento pobyt. O naší výhře rozhodli návštěvníci obchodu Tesco Sušice.

Mnohokrát děkujeme všem, díky kterým se tento pobyt mohl uskutečnit. Vaší pomoci si velmi vážíme

Fotogalerie ZDE

Asistenční služby byly realizovány díky podpoře NF Avast.
Pobyt byl realizován za finanční podpory Ministerstva zdravotnictví