Nová služba pro členy a klienty Parent Projectu

Naše psycholožka a psychoterapeutka Mgr. Simona Dejdarová působí nově také v prostorách A centra, na adrese Vítkova 10, Praha 8, Karlín.

Osobní konzultace a psychologické poradenství zde probíhají každé pondělí dopoledne, pro členy Parent Projectu zdarma. Podmínky dlouhodobější spolupráce jsou domlouvány individuálně.

K osobním sezením se, prosím, předem objednávejte telefonicky (603 805 831), nebo emailem (dejdarova@parentproject.cz). Prostory nejsou bohužel bezbariérové, slouží tedy spíše pro menší děti, rodinné příslušníky a pečující.

I nadále samozřejmě platí možnost telefonických a emailových konzultací a v odůvodněných případech i osobních návštěv paní psycholožky u vás doma, případně během vyšetření či pobytů v nemocnici.

Na Simonu se můžete obracet s otázkami, které se týkají prožívání, chování a výchovy dětí (včetně komunikace s dítětem o jeho nemoci); vztahů v rodině (včetně sourozeneckých a mezigeneračních); vyrovnávání se s nemocí; osobnostního vývoje dítěte se svalovou dystrofií (včetně dospívání a přechodu do dospělosti); a s dalšími tématy, která souvisí s vaším rodinným, pracovním a osobním životem. Kompletní přehled naleznete zde.