Letní tábor PARENT PROJECT 2021

Hurá! Letos opět patřil druhý srpnový týden ve Smečně nám!

Máme velkou radost, že se nám díky dotacím, grantům a hlavně díky našim skvělým podporovatelům daří udržovat cennou tradici letních týdenních táborových pobytů pro děti, které tak mají možnost strávit spolu bez rodičů týden plný her, povídání, legrace, tvoření a dobrodružství.

Sešla se nás letos opět skvělá parta dětí, asistentek a vedoucích a nechyběla ani psycholožka Simona. Aneta s Mary pro nás připravily krásnou celotáborovou hru, která nás zanesla do světa Jumanji. A tak jsme hledali, vymýšleli, vytvářeli, domlouvali se, pomáhali si a spolupracovali. Samozřejmě jsme si našli i dost času na naši oblíbenou trampolínu, na které jsme se díky vynalézavosti a pomoci asistentek mohli vyřádit opravdu všichni. A nový hit letošního léta – houpačka z hamaky!

Počasí nám přálo, užili jsme si i nafukovacího bazénku. Paní kuchařky a pan kuchař ze Slánské bašty se o nás opět vzorně starali a v Domě rodin Kolpingovy rodiny Smečno bylo útulno a příjemně.

Uprostřed týdne jsme měli milou návštěvu, přijely se na nás podívat dámy z projektu Pomozte dětem, pobyly s námi a přivezly nám drobné dárečky.

Letos poprvé jsme se na konci týdne rozcházeli nejen spokojení, plní dojmů a radostní z nových a opět utužených přátelství, ale také méně smutní, že budeme muset čekat celý dlouhý rok, než se zase s naší partou, bez rodičů a sami za sebe, sejdeme.

Parent Projectu se totiž podařilo naplánovat a zorganizovat i dva víkendové táborové pobyty, které na letní tábor navážou a umožní nám setkat se s kamarády, asistentkami a táborovými vedoucími i během roku. Moc se těšíme!

Děkujeme z celého srdce rodičům a odborníkům z Parent Projectu, kteří celý rok usilovně pracují, aby se letní táborový pobyt pro děti mohl uskutečnit a děkujeme našim partnerům a podporovatelům, kteří nám pomáhají zabezpečit táborový pobyt finančně.

Podpořeno z projektu Pomozte dětem organizovaného Nadací rozvoje občanské společnosti a Českou televizí  a Život dětem, o.p.s

Projekt byl realizován za finanční podpory Ministerstva zdravotnictví, Ministerstva práce a sociálních věcí a Lékárna.cz