21. ročník Pomozte dětem

Jsme mezi TOP 50 neziskovými organizacemi, které byly podpořeny sbírkovým projektem Pomozte dětem. Ve 21. ročníku se vybralo celkem 10 007 208 Kč a PARENT PROJECT, z. s. z toho získal částku 348 000 Kč. Moc si toho vážíme a všem děkujeme.

Vybrané peníze půjdou na naše psycho-relaxační pobyty, které mimo jiné pomáhají snížit sociální izolaci dětí a dospělých s nervosvalovým onemocněním. Během pobytů se o děti většinou starají a rodiče tak mohou absolvovat odborné přednášky. Společné sdílení zkušenosti, zážitků a navazování přátelství je k nezaplacení a je to jedna z našich priorit.

Peníze budou dále využity také na terénní práci s rodinou. Náš tým odborníků, který se velmi dobře orientuje v problematice nervosvalových onemocnění, jezdí přímo do rodin nebo dává konzultace po telefonu. Je fajn vědět, že se máte kam obrátit. Jsme tu pro to, abychom bojovali za rodiny, pomáhali jim a podpořili je, kdykoliv je potřeba. Děkujeme všem, kteří nám to umožňují. Bez dárců jako je Kuře Pomozte dětem a mnoho dalších by to nebylo možné.