13. ročník hasičské soutěže ,,O Pohár starosty obce"

Dne 1. června 2019 se uskutečnil v Rohovládově Bělé 13. ročník hasičské soutěže ,,O Pohár starosty obce", který je věnovaný naší organizaci. V letošním roce se díky stálým sponzorům a dárcům, tradičnímu prodeji triček a předmětů podařilo celkem vybrat částku 75 000 korun.

Velmi si této pomoci a akce vážíme a děkujeme našim věrným sponzorům: Montáže Brož s. r. o., Cukrárna Vondroušových, TOP Centrum, paní senátorka Miluše Horská, manželé Běhalovi, EKOREX, Sehnoutek a synové, Koberce Strnad, Montáže Michal Vaníček, AVOSS , Samolepky Roman Machač a samozřejmě všem ostatním dárcům, bez kterých by se tato úžasná částka nemohla vybrat.

Dopoledne se uskutečnil samotný pohár. Letošní ročník se bohužel termínově sešel s některými jinými akcemi, ale to nevadilo tomu, aby si soutěž všichni užili. Vítězem letošního Poháru starosty obce a zároveň držitelem Putovního poháru Miluše Horské se stal v mužské kategorii tým Parent Projectu složený ze závodníků Hrobic, Čeperky a Rohovládové Bělé Crew, v ženské kategorii vyhrály ženy z Rohovládové Bělé.

V odpoledních hodinách se konala Liga Pardubického okresu. Zde vyhráli muži z týmu Moravan a ženy z týmu Čeperky. Adam Peška se bohužel letošního ročníku nemohl zúčastnit, neboť sbíral body na mezinárodním turnaji v Praze, ale věříme, že příští rok to vyjde a podaří se přilákat hodně lidí. Moc se těšíme.

Více fotografií ve fotogalerii obce Rohovládova Bělá. 

Za celý Sbor dobrovolných hasičů Rohovládova Bělá děkujeme všem sponzorům a dárcům za jejich podporu a poskytnuté příspěvky.

Josef a Ivana Peškovi