Psycho-rehabilitační pobyt - víkendový pro rodiny s malými dětmi jaro 2017

Ve dnech 17.-19.3.2017 proběhl psychorehabilitační pobyt pro rodiny s malými dětmi. Pro rodiče i děti byl připravený bohatý program. Děti vyráběly jarní výzdobu pro maminky, soutěžily o zajímavé ceny, mazlily se s králíčky, teta Štěpánka je přeměnila v pohádkové bytosti či zvířátka a pomocník Kuba jim vykouzlil z balónků meče a zvířátka. Mezitím co děti dováděly, rodiče se vzdělávali. Fyzioterapeutka Mgr. Anna Jánská informovala rodiče o tom, jak správně cvičit, protahovat, co je dobré a co už ne. Mgr. Markéta Vlčková rodiče poučila o pomůckách do školy, jak správně dítě do školy připravit, ale rodiče si také mohli vyzkoušet didaktické hračky pro děti. Dále nás navštívila MUDr. Jana Haberlová, Ph.D., kterou rodiče zavalili hromadou důležitých otázek, na které v ordinaci není čas. Po celý sobotní den byla přítomna psycholožka Mgr. Simona Dejdarová, která byla rodičům velmi nápomocná.

Nejen pro děti bylo přichystáno několik překvapení, toho se také dočkali rodiče. Čekala na ně úžasná masáž a pro maminky navíc kosmetický balíček.

Pobytu se zúčastnilo 9 rodin a 13 dětí. Poděkování patří asistentkám, které byly opravdu velmi trpělivé a neztrácely úsměv na tváři. Poděkování patří naší koordinátorce Kateřině, která celý pobyt zorganizovala a i během pobytu se starala o tom, aby vše fungovalo.

Děkujeme také všem rodinám, bez kterých by to nešlo.

Velké poděkování patří naším partnerům: 

MDA RIDE

Kouzelná přání

NF Avast

Kolpinova rodina Smečno

Asistenční služby byly realizovány díky podpoře NF Avast
Pobyt byl realizován za finanční podpory Ministerstva zdravotnictví